Nosaltres

 Aeroexperience és una empresa jove i dinàmica que compta amb més de deu anys d'experiència en el sector dels serveis aeronàutics ULM. Actualment oferim serveis de distribució, formació i divulgació d'aviació ultralleugera a Moià (Barcelona), Hostalric (Girona) i Tudela (Navarra).

AeroExperience Formació és una escola de pilots i instructors d'avió ultralleuger (ULM) amb un altíssim percentatge d'alumnes-pilot aprovats. Comptem amb els mètodes didàctics més avançats i una flota davions d'última generació Skyleader i Tecnam per a la formació dels nous pilots. També oferim cursos d'adaptació per a Skyleader 200, Tecnam P92 i Tecnam 96 per a persones amb llicència ULM en vigor.

A AeroExperience Distribució disposem de les millors marques de material aeronàutic en distribució exclusiva per a l'estat Espanyol, com ara Skyleader Aircraft o bé les fundes aeronàutiques Anvela.

La nostre divisió AeroExperience Divulgació té com a objectiu apropar el món de l'aviació ultralleugera al públic mitjançant vols de demostració, batetjos aeris, tallers i xerrades i altres tipus de divulgació aeronàutica.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates

Contacta amb nosaltres